Стопкадър Нова ТвМистерията с падналия самолет се заплита.Загиналият при инцидент рано

...
Стопкадър Нова ТвМистерията с падналия самолет се заплита.Загиналият при инцидент рано
Коментари Харесай

Загиналият пилот край Трънково имал дълъг стаж

Стопкадър Нова Тв

Мистерията с падналия аероплан се заплита.

Загиналият при случай рано тази заран водач край радневското село Трънково е имал дълъг стаж. Това заяви пред публицисти Христо Христов, ръководител на Управителния съвет на Националния ръб за следствие на катастрофи във въздушния, водния и железопътния превоз.

Машината падна тази заран в радневското село Трънково, като най-вероятната причина е конфликт с ято птици.

От думите на Христов стана известно, че водачът е имал летателен опит от 20-30 години, с доста пролетени безаварийно часове. Само преди 10 дни мъжът е минал медицински прегледи и няма никакви здравословни ограничавания.

Самолетът има техническа летателна валидност, която е заверена през март т.г. и е годна за период от 12 месеца. " Относно индивида и самолета нямаме никакви подозрения на прима виста за това събитие “, сподели още Христо Христов.

Сигнал за случая е подаден в 6:27 ч. в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. " На място е открит селскостопански аероплан, който е регистриран по надлежния ред “, заяви пред публицисти по-рано през днешния ден шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Лазар Христов.

В момента се проверяват аргументите за тежкия случай.

Братът на починалия тази заран водач на селскостопански аероплан, паднал в землището на радневското село Трънково, е бил свидетел на случая, заяви за Българска телеграфна агенция окръжният прокурор Дичо Атанасов. Магистратът добави, че очевидецът ще бъде разпитан.

Пилотът е правил действия по напръскване на оризища.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР